fbpx

Single Blog

Jaluzele termopan pentru orice tip de ferestre

Case Moderne

Avantajele jaluzelelor, datorita funcțiilor lor usor de utilizat, sunt numeroase. Sa le analizam impreauna!!

Conform celor mai recente cercetari efectuate, arata ca pana la 90% dintre persoane acorda o mare importanța aspectului interioar al casei.

Este un semnal destul de clar care arata ca prețuim estetica incaperilor in care ne petrecem cea mai mare parte a vieții. 

Ce culori alegem cel mai des? Rezultatele cercetarilor au aratat ca albul, bejul si gri-ul domina casele noastre. 

Cu toate acestea, alegem uneori si culori mai intense, cum ar fi albastru sau violetul.

Jaluzelele pentru termopane si ferestre disponibile pe piața pot fi insa alese dupa stilul pe care fiecare persoana il prefera.

Jaluzele asigura un control excelent al lumini, creand un efect de umbra care poate acoperi intreaga fereastra, pastrand in acelasi timp lumina in camera.

Acest lucru este foarte important in special pentru persoanele care lucreaza la un calculator/laptop.Soluția aceasta va funcționa atat la birou, cat si acasa.

Si ținand cont de faptul ca in ultimii ani foarte mulți oameni au lucrat de la distanța si multi dintre ei vor continuta sa lucreze de acasa, aceasta funcție a jaluzelelor este deosebit de importanta.
Jaluzelele sunt perfecte pentru a fi instalate atat la ferestre termopane mici cat si la cele mari(de birouri)

Jaluzelele sunt echipate cu dispozitive de siguranța pentru copii si care impiedica formarea unei bucle periculoase la sistemele controlate prin lanț.

Exista mai  multe tipuri de jaluzele:

Jaluzele orizontale, sunt realizate din lamele orizontale din diferite materiale, care sunt montate pe o sina/tija

Caracteristici:

Lamelele jaluzelelor orizontale pot fi reglate pentru a controla direcția si cantitatea de lumina care sa patrunda in interior.

Jaluzelele orizontale pot fi realizate dintr-o varietate de materiale iar alegerea materialului depinde de preferințele si de bugetul fiecaruia.Sunt deasemenea disponinibile intr-o varietate mare de culori

Sunt usor de intretinut, se pot curate cu un burete sau laveta umeda, sunt foarte reziste in timp.

Alege jaluzele termopan orizontale pentru ca se monteaza foarte usor.

Puteți alege intre jaluzele actionate manual ( care sunt deschide/inchise cu ajutorul unui snur/baghete, sau jaluzele automate care pot fi controlate prin intermediul unei telecomande sau chiar programate pentru a se ridica/cobori automat la anumite ore.

Jaluzelele verticale, sunt realizate din lamele verticale, care sunt montate pe o sina, pot fi inclinate sau trase in sus si in jos

Caracteristici:

Lamelele verticale pot fi reglate in diferite unghiuri pentru a controla direcția si cantitatea de lumina care intra intr-o anumita incapere. Aceasta caracteristica ofera un control flexibil asupra luminii.

Ca si cele orizontale si acest model se poate realiza din diferite materiale, plaja mare de culori disponibile, totul in functie de preferintele clientilor.Pot fi montate atat pe interiorul ferestrei termopan, cat si pe exteriorul acesteia.

Jaluzelele verticale ca si cele orizontale sunt usor de intreținut.Se pot curate cu ajutorul unui aspirator sau o carpa/laveta umeda

Sunt potrivite pentru ferestre mari sau usi glisante, pentru ca pot fi usor trase de-a lungul sinei pentru a deschide/inchide accesul.

Precum jaluzelele orizontale, si acest model pot fi operate manual sau automat.

Merita sa acordați atenție duratei garanției oferite de producator – cu cat garanția este mai lunga, cu atat este mai buna calitatea produsului. 

Pentru a rezuma, cele mai mari avantaje ale jaluzelelor:

  • Usor de folosit
  • Flexibilitate in adaptarea la interior si orice tip de fereastra
  • Siguranța utilizarii lor.
  • Protectie solara
  • Durata mare de viata

Merita sa investesti in jaluzele? Raspunsul pare destul de evident.

Leave a Reply