fbpx

Single Blog

Rigole de duș și sifoane pardoseală – Funcționalitate impecabilă, durabilitate și diversitate pe Rigoleinox.ro

Case Moderne
429616465 wp6605b46124e310.86327056 jpg webp

Rigola de duș din inox este o opțiune practică și elegantă pentru baia ta. În acest articol, vom explora motivele pentru care aceasta poate fi o alegere ideală.

dus walk in cu rigola de dus-rigoleinox.ro.jpg

Investește într-o soluție durabilă și sustenabilă cu o funcționalitate impecabilă alegând rigole de duș și sifoane de pardoseală de pe Rigoleinox.ro

În era actuală, baia nu mai este un spațiu izolat ci parte integrantă a designului general al casei iar astfel devine tot mai importantă alegerea unor obiecte sanitare durabile și eficiente.

Rigoleinox.ro vine în întâmpinarea acestui trend cu o gama diversificată de rigole de duș din oțel inoxidabil, sifoane de pardoseală și rafturi încastrate care sunt concepute pentru a rezistata testului timpului. Acestea combină funcționalitatea impecabilă cu designul excepțional.

Toate produsele din portofoliul nostru reprezintă angajamentul nostru față de calitate, durabilitate și estetică.

Cabinele de duș tradiționale cu cadă sunt tot mai puțin întâlnite în băile moderne. În schimb, cabinele de duș walk-in devin din ce în ce mai populare în băile românești. Acestea elimină nevoia de cadă de duș, înlocuind-o cu o rigolă de duș sau cu un sifon pardoseală. 

Ce este o rigolă de duș?

O rigolă duș este o soluție modernă de scurgere a apei într-o cabină de duș walk-în, care constă într-o fanta din inox lungă și îngustă integrată în pardoseală, care colectează apă și o dirijează în sistemul de canalizare. Acest sistem este o alternativă elegantă și eficientă la tradiționala cadă de duș. Poți comanda rigole duș de calitate și sifoane de pardoseală de pe rigoleinox.ro.

Rigola de duș din inox este o opțiune practică și elegantă pentru baia ta. În acest articol, vom explora motivele pentru care aceasta poate fi o alegere ideală.

Avantajele dușurilor walk-in cu rigolă duș

Rezistența și durabilitatea sunt aspectele definitorii ale rigolelor de duș din oțel inoxidabil. Acesta este un avantaj evident deoarece acest material este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa la coroziune. Așadar în condiții de umiditate constantă, rigola de duș realizată din inox va rămâne impecabilă și își va menține aspectul și performanța în timp în condiții de uzură constantă.

Rigolele de duș din oțel inoxidabil sunt ușor de curățat și întreținut. Rigolele de duș realizate din inox sunt ușor de curățat datorită suprafeței netede, accessului facil la sifon și datorită existenței sitei care reține firele de păr și impuritățile. Rigolele de duș de pe rigoleinox.ro sunt echipate cu sifon – gardă hidraulică antimiros și sită pentru păr. Accessul la acestea este facil datorită carligului special pentru a ridica grătarul care este și el inclus în pachet.

greek.jpg
Hdc0f5b68c666482291d10b170641d8eer.jpg

Debitul de drenare al rigolei – Rigolele de duș de pe Rigoleinox.ro se disting prin capacitatea mare de drenare a apei. Acestea sunt echipate cu sisteme de evacuare cu sifon cu debit rapid care are o capacitate de drenare între 35 de litri pe minut și 70 de litri pe minut.    

Conformitatea cu reglementările și standardeleOferta Rigoleinox.ro include produse sanitare care au un înalt standard de calitate și garantează clienților un grad mare de satisfacție și încredere. Rigole de duș din portofoliul nostru sunt certificate ISO 9001: 2015 și sunt sunt conforme cu cerințele stricte ale normei europene de produs EN 1253-1: 2015.

Varietate de rigole disponibile pe Rigoleinox.ro. Pe pagina noastră puneam la dispoziție o gamă variată de rigole de duș și sifoane. Acestea sunt disponibile în diverse dimensiuni, modele elegante de grătar și culori.

Așadar, dacă dorești să investești în calitate pe termen lung atunci când îți construiești un duș walk-in, alege rigola duș din inox și Sifon pardoseală de pe Rigoleinox.ro

rigoleinox.ro.jpg

Leave a Reply