fbpx

Single Blog

Reamenajarea totala sau partiala a bucatariei?

Case Moderne
1 jpg webp

Ai tot amanat reamenajarea bucatariei din motive financiare sau din lipsa de timp?

Ar trebui sa iei in considerare faptul ca exista modalitati simple si economice pentru a transforma bucataria, incepand de exemplu cu zona de luat masa si de socializare

Poti schimba aspectul si atmosfera bucatariei prin alegerea unor coltare de bucatarie noi, a unei mese extensibile sau a unui covor, fiind mai convenabil din toate punctele de vedere sa faci o reamenajare partiala decat sa amenajezi complet de la zero.

De ce este convenabil sa nu reamenajezi de la zero

Reamenajarea completa a unei bucatarii poate fi costisitoare si iti consuma mult timp. In plus, o reamenajare totala poate implica zile sau chiar saptamani de dezordine si lucrari de constructie in bucatarie.

In situatiile in care bucataria este in stare optima de functionare, dar are nevoie de un refresh pentru o atmosfera mai primitoare si pentru un plus de functionalitate, rezuma-te la reamenajarile partiale. Facute treptat. Poti incepe cu zona de luat masa prin adaugarea unui coltar de bucatarie sau a unei mese extensibile. Investesti astfel nu doar in aspect, ci si in confortul tau.

Amenajand bucataria in etape, poti lua decizii mai bine gandite si te poti adapta mai usor la schimbarile de preferinta sau la nevoile tale, in special atunci cand bucataria este folosita de familiile cu copii ale caror nevoie se schimba in timp.

Incepe cu amenajarea zonei de luat masa

Adaugarea unui coltar de bucatarie este o modalitate excelenta de a crea un spatiu confortabil si functional pentru luat masa si socializare. Coltarele de bucatarie sunt concepute pentru a se potrivi in colturile bucatariei si ofera locuri suplimentare pentru a va bucura de mesele in familie sau pentru a petrece timp cu prietenii. O masa extensibila poate fi integrata in coltar, economisind spatiu atunci cand nu este folosita.

Cel mai simplu mod de a adauga culoare, dar si confort bucatariei este adaugarea unui covor

care sa se potriveasca cu restul decorului.

Asadar, amenajarea bucatariei nu trebuie sa fie o sarcina complexa sau costisitoare. Un coltar de bucatarie, o masa extensibila sau un covor colorat pot transforma zona de luat masa, dar si intreaga bucatarie intr-un spatiu placut si functional.

Leave a Reply