fbpx

Single Blog

Avantaje realizare mobila de baie la comanda

Apartamente, Case Moderne
mobilier baie la comanda jpg webp

Baia este unul dintre cele mai importante spații din casa, iar mobila pentru  baie joaca un rol important in crearea unui spațiu funcțional.

O opțiune care a prins din ce in ce mai mult contur este realizarea pieselor de mobilier baie la comanda intro-o fabrica de mobila.

Alegerea realizarii de mobila pentru baie pe comanda ofera numeroase avantaje pe care le enumeram mai jos:

Customizare completa

Unul dintre avantajele majore ale mobilei de baie la comanda este posibilitatea de a o personaliza complet dupa bunul plac.

Puteți alege dimensiuni exacte, materiale, culorile, etc care se potrivesca perfect cu interiorul baii voastre.Acest nivel de custumizare va permite sa va creați baia unica.

Optimizarea si maximizarea spatiului

In multe bai, spațiul poate fi destul de limitat, iar mobilierul standard tinde in multe cazuri sa nu se potriveasca perfect.

Dar cu mobila la comanda, puteți adapta fiecare piesa de mobilier pentru a se potrivi exact cu  spațiului disponibil. In asa fel puteți exploata fiecare colțisor si fiecare centimetru pentru depozitare sau alte nevoi specifice.

Calitatea superioara

Atunci cand comandați mobila de baie, puteți sa alegeți materiale de calitate superioara. In acest fel va asigurati ca tot mobilierul vostru va fi mai rezistent, va tine mai bine la uzura zilnica si la umezeala specifica unei bai.

Unicitate

Cu o mobila de baie realizata pe comanda, aveți posibilitatea de a crea un design complet unic care sa reflecte personalitatea si gusturile vostre.

Cum sa alegeți mobila de baie la comanda potrivita

1. Setarea bugetului disponibil

Primul pas in alegerea mobilei de baie la comanda este stabilirea unui buget.Trebuie sa decideti cat sunteti dispusi sa alocati pentru realizarea pieselor de mobilier.Preturile pot diferi in functie de multe aspect(materiale, dimensiuni, complexitate, etc)

2. Evaluarea spațiului disponibil

Masurați cu atenție spațiul din baia voastra si identificați zonele in care doriți sa ansamblati mobilierul.Luati toate masurile necesare pentru ca mobilierul sa se potriveasca cu spatiul disponibil care sa va permita o circulatie comoda in interiorul baii..

3. Alegerea materialelor

Alegeți material de calitate si care sa se potriveasca cu preferințele voastre.De exemplu, lemnul natural poate conferi un aspect cald si rustic, in timp ce sticla poate oferi un aspect modern si elegant. Gandiți-va si la finisaje(lacuirea, vopsirea)pentru a obține aspectul dorit.

4. Funcționalitate si depozitare

Cum veti utiliza mobilierul de baie?Aveti nevoie de mai mult spatiu de depozitare pentru produsele de baie sau preferați un design mai minimalist?

Alegeți mobilier care sa se potriveasca exact nevoilor voastre.Specificați si daca doriți sa aveți sertare, rafturi sau dulapuri cu usi.

5. Colaborați cu profesionisti din domeniu

Pentru a obține cele mai bune rezultate, colaborați cu o fabrica de mobila care realizarea piese de mobilier pentru baie la comanda.

Experienta lor va vorajuta sa va transpuneti ideile voastre in realitate

6. Verificați calitatea si garanția

Verificati cu producatorul de mobila care sunt servicile de post garantie pe care le ofera pentru produsele de mobila pe care le realizeaza in fabrica lor. Calitatea materialelor folosite este importanta pentru a va asigura ca mobila va rezista foarte mult timp.

7. Programarea si livrarea

Luați in considerare si timpul necesar pentru realizarea mobilei la comanda si programarea pentru livrare si instalare. Pentru ca dureaza mult mai mult decat atunci cand cumparati mobila dintr-un magazin.Timpul estimat trebuie sa se potriveasca si cu programul vostru.

Cu o atenție si planificare corecta, puteți transforma baia voastra intr-un spațiu unic si elegant care sa va reflecte stilul si sa raspunda nevoilor voastre.

Leave a Reply