fbpx

Single Blog

4 Rochițe care îți vor face fetița să se simtă ca o adevărată Barbie!

Case Moderne
screenshot2023 08 22at11.16.53

Ați văzut deja Barbie împreună și fetița ta a fost fermecată de celebra păpușă? Acum o poți face să se simtă ea însăși o veritabilă Barbie! Îți prezentăm 4 rochițe superbe care o vor încânta pe micuța ta.

Rochița Tutu – Un vis devenit realitate pentru fetițe

Rochițele Tutu au devenit un simbol al eleganței și frumuseții în lumea copiilor. Inspirate din lumea baletului, aceste rochițe delicate și vaporoase le transformă pe fetițe în mici balerine de basm. Datorită versatilității lor, rochițele Tutu pot fi purtate la ocazii speciale, sesiuni foto, petreceri sau chiar ca ținută casual pentru o zi plină de aventuri. Iar Barbie adoră astfel de rochițe. Alege una într-o nuanță vibrantă, pentru a construi un look asemănător cu păpușa Barbie.

screenshot2023 08 22at11.16.37


Rochie mov de ocazie cu aplicații și straturi de tulle 199,50 Lei
 

Rochița de Vară cu Flori

Într-o zi călduroasă de vară, Barbie ar putea purta o rochiță vaporoasă cu imprimeu floral și sandale elegante. Această ținută ar fi ideală pentru o plimbare în parc sau pentru o cină romantică în aer liber. Iți prezentăm, așadar, o rochiță absolut divină care o va face și pe fetiță să ta se simtă că o păpușă!

screenshot2023 08 22at11.16.44

Rochie multicoloră cu floricele și fundă 119,90 lei
 

Ținuta Casual-Chic

Barbie nu e niciodată plictisitoare! Chiar dacă nu are un eveniment important sau o ocazie specială de sărbătorit, celebra păpușă este mereu aranjată și pregătită să se bucure chiar și de o zi banală în care nu are prea multe de făcut. Mergeți la o plimbare prin parc sau la mall? Iată o ținută Barbie care-i va oferi fetiței tale libertatea de mișcare, dar și lookul chic pe care și-l dorește:

screenshot2023 08 22at11.16.48

Rochie de blugi cu fustă bej cu floricele 60.45 lei
 

Ținuta Glamour

Mergeți la o nuntă sau la un eveniment? Barbie ar putea alege o rochiță lungă, elegantă, cu paiete strălucitoare, într-o culoare pastelată, sau chiar în clasicul roz care a consacrat-o. O astfel de ținută ar fi perfectă pentru o petrecere de gală sau un eveniment special. Iată propunerea noastră:

screenshot2023 08 22at11.16.53 1

Rochie fucsia din tulle cu secțiuni transparente 174,95 lei

Indiferent de ținuta pe care o alege, fetița Barbie va străluci întotdeauna și va inspira cu stilul ei unic și sofisticat. Totuși, nu uita să te asiguri că ținuta aleasă este confortabilă și că îi place fetiței tale. O rochiță specială poate fi o sursă de bucurie și încredere pentru micuța ta și o va face să se simtă ca o adevărată Barbie în propria ei lume fermecată.

Leave a Reply