fbpx

Living in tonuri de albastru & portocaliu

simple posters gallery hanging on the wall in brig 2022 02 02 05 09 29 utc scaled jpg
bright and cozy living room interior with blue dra 2022 02 02 05 09 49 utc scaled jpg
green armchair next to blue settee in colorful liv 2022 02 02 05 09 38 utc scaled jpg

DETALII LIVING

Un living cu o canapea albastră, perne portocalii și draperii albastre poate fi o alegere îndrăzneață și modernă pentru cineva care dorește să creeze un interior vibrant și plin de viață.

Canapeaua albastră poate fi punctul central al încăperii, aducând un plus de culoare și personalitate în spațiu, iar pernele portocalii pot fi o alegere excelentă pentru a crea un contrast frumos și atrăgător cu canapeaua.

Draperiile albastre pot fi un accent suplimentar care să completeze și să îmbunătățească aspectul general al încăperii, oferind un plus de coerență și stil. Pentru a completa acest look, poți adăuga și alte accesorii și decorațiuni în culori complementare, cum ar fi tablouri sau covoare în tonuri de albastru și portocaliu.

În plus, poți alege mobilier în culori neutre, cum ar fi alb sau gri, pentru a crea un echilibru frumos în spațiu. Pentru a amplifica luminozitatea și a crea un spațiu mai aerisit, poți alege să adaugi și câteva plante sau flori proaspete în încăpere.

În final, un living cu o canapea albastră, perne portocalii și draperii albastre poate fi o alegere îndrăzneață și modernă pentru cineva care dorește să creeze un interior vibrant și plin de personalitate, dar în același timp confortabil și primitor pentru familie și prieteni.

Client:
Au Company
Location:
Central Street, San Francisco
Surface Area:
650,000 m2
Value:
$350,000